Luca Martorano és Georg Muehlamm létrehozta korunk úgyszólván nélkülözhetetlen és hiánypótló bútordarabját, a nadrágtartóból és keményfából álló széket. A Bretelle (nadrágtartó olaszul) névre hallgató minimalista használati- és műtárgyat személyre szabottan lehet rendelni, 164 színből és ezek variációjából alkotja meg Bolzanoban Martorano designja alapján Muehlamm csapata azt, amire majd ülni szeretnénk.

A széket azonban az IKEA szellemiségét idézően saját magunk is átszabhatjuk, csak megfelelő mennyiségű nadrágtartó, manuális készség és némi, vagy talán inkább: nem kis agymunka kell a megfelelő teherbírású, bonyolult szövedék előállításához. Amely szövedék struktúrája a design szerves részeként a szék vonalvezetésében tükröződik vissza.

Persze, ha egy komoly tisztításnak akarjuk alávetni a széket, lehámozzuk róla a nadrágtartókat és kimossuk, újrainstallálásuk felér egy személyre szabással. Nem valószínű, hogy bárki is megjegyzi és a leszedéshez képest fordított sorrendben felépíti az eredeti rendszert.

A szék mondhatni pofonegyszerű, ám a látszólag laza ötletért és designért meg kell fizetni, egy szék ára 829 Euró. Ennyiért már használt Alfa Romeot, BMW-t, sőt, fullextrás Ladát vagy Ladákat(?) lehet venni és azokba is le lehet ülni, ha esetleg elfárad az ember a heves agymunka közepette, amit egy cikk megírása okoz.