Első hallásra zseniális és univerzális eszközt sikerült megalkotni Scribble néven. Egy tollat, ami 16 millió színt képes reprodukálni. Egy tollat, ami mindent ír, minden színt, ami létezik, és ez olyan, mintha a Harry Potter regények világa benyomult volna a valóságba. Pedig a hír igaz.

A Scribble egy toll, ami nem is toll, hanem szkenner, nyomtató, adathordozó és még sok minden más egyben, egy mindössze 39 grammos testben.

A Scribblenek szkenner van a fejében, amivel bármilyen színt beszkennelhetünk egy érintéssel, amit aztán a toll reprodukálni is képes, mivel parányi festékpatronok találhatók benne.

A tollnak processzora és memóriája is van, amely 1GB kapacitású és 100 ezer szín tárolására képes. A tollnak van egy alternatív verziója is, amivel mobil alkalmazásokkal tudunk együtt dolgozni. Mindkét toll-verzióban van természetesen bluetooht, továbbá micro USB port is

Kérdés, a toll tintapatronos verziója alkalmazható-e értelmesen bármire, hiszen a parányi tintapatronok valószínűleg egy rajz után kiürülnek és tölteni kell őket. A lehetőségek azonban elvben korlátlanok. A 16 millió szín az 16 millió szín.