Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megdöglött a dada

Ország Lili: Szorongás, 1955.

A dada és a szürrealizmus valószínűleg él, bár kicsit poros. Legalábbis ez a benyomásunk támadt a két izmust és magyarországi hatásait bemutató tárlatokon a Magyar Nemzeti Galériában. Senki nem szenvedett testi sérülést, és senkit nem találtak el puskagolyóként a szavak (Richard Huelsenbeck), de hát hol vannak már azok az antimuzeális idők!

0 Tovább

Miley Cyrus híres festményeken rázza

Magunktól nem feltételnül vesztegetnénk arra időt, hogy az egykori gyereksztár (de már húszéves) Miley Cyrus az idei MTV Music Video Awardson döntött úgy, hogy szexi dög lesz, ám annyira röhejes és félelmetes volt a produkciója, hogy mémmé vált szegény. Engem például Tapsi Hapsira emlékeztetett. Amerikát pedig felháborította.

Jen Lewisnak és a Buzzfeednek köszönhetően viszont ennek művészeti vonatkozása is van, emellett pedig már nem mehetünk el szó nélkül.

0 Tovább

Sosem látott remekművek Abu-Dzabiban

Látogatók Cy Twombly képei előtt (Fotó: AP/Kamran Jebreili)

Az eredetileg tervezett 2012-es megnyitót legutóbb 2015-re halasztották, de a Louvre Abu-Dzabi-gyűjteményének 130 darabja hétfőtől három hónapig látható lesz az Egyesült Arab Emírségek fővárosának kulturális negyedében egy művészeti központban.

0 Tovább

KUNSZT

blogavatar

Nem nagy kunszt.

Utolsó kommentek