Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bacon, Richter, Koons és Twombly sokat ért a héten

Jeff Koons: Cracked Egg (Magenta), 1994-2006

Minden különösebb szenzáció nélkül, de ismét és újra masszívan kimagasló árakon keltek el a héten 20. századi és kortárs művek a két nagynál, a Christie'snél és a Sotheby'snál. Nem egyszeri és megismételhetetlen aktus volt a műtárgypiac 2013-as nagy ugrása, most már biztosan tudható, hanem csak a kezdete valami nagyobbnak. Bacon, Richter, Koons és Twombly megérte az árát, az egyszer biztos.

0 Tovább

Lady Gaga izgatottan várja a forradalmat

Lady Gaga a nemrég megjelent új stúdióalbumához, az Artpophoz kapcsolódóan kiállítást szervez 2014-ben, Ausztráliában. A kiállításon azonban nem saját munkái lesznek láthatók, hanem rajongói művei. A kiállítás előkészítéseképp létrehoztak egy weboldalt, ahova a Gaga-rajongók feltölthetik festményeik, képeik, szobraik digitális verzióját, de videókat és egyéb hanganyagokat is, amelyek később a kiállítás részét képezik majd.

0 Tovább

Egyél műalkotásból!

Alekos Fassianos tányérja

Az idén 150 éves világhírű francia porcelánmanufaktúra, a Bernardeau exkluzív és formabontó étkészlettel ünnepli évfordulóját. Neves fotográfusok, filmesek és képzőművészek alkotásainak felhasználásával alakították ki az L'Art de la Table (Az asztal művészete) című sorozatukat. Evés közben és után többek között Jeff Koons, David Lynch, Sophie Calle, Alekos Fassianos, Marlène Mocquet, Michael Lin, Nabil Nahas alkotásaiban merülhet el az, aki meg tudja vásárolni a minden bizonnyal limitált darabszámú és ennek megfelelően magas árkategóriájú porcelánokat.

0 Tovább

KUNSZT

blogavatar

Nem nagy kunszt.

Utolsó kommentek