Egy svájci művész, Thibault Brevet forradalmi, bár látszólag teljesen öncélú eszközt konstruált, a CONSTI2GO-t, egy mobil blokknyomtatóhackert. A CONSTI2GO blokknyomtatóhoz csatlakoztatásával minden nyomtató ugyanazt a szöveget kezdi el nyomtatni, az amerikai alkotmányt.

A kórházakban a betegek által használt orvoshívóhoz, csengőhöz hasonlító eszköznek saját áramellátása van, egy Li-PO elem, továbbá egy parányi, 45 kilobájtos memóriája. Bármely bloknyomtatóhoz csatlakoztatva az eszköz azonnal átveszi az uralmat a nyomtató fölött és gombnyomásra kinyomtatja az amerikai alkotmányt kb. két méteres szalagját. De csak azt.

A CONSTI2GO egy ironikus eszköz, mivel a kétféle kontextus, a blokknyomtató pénzügyi, kereskedelmi, és az amerikai alkotmány úgyszólván embertelenül magasztos kontextusának összekapcsolásával egyrészt a blokknyomtató lényegül át valami nemesebbé, másrészt az amerikai alkotmány valami igen kevéssé nemessé. Brevet az amerikai jogrendszer legfőbb forrását egy sima pénzügyi tranzakció papíralapú nyomává, bizonyítékává teszi.

A munkát azonban áthatja valami igen demokratikus és praktikus szellem is, hiszen bármerre járunk, bármikor szükségünk van rá, 6 másodperc alatt hozzájuthatunk az amerikai alkotmány szövegéhez, sőt, szabadon terjeszthetjük azt. A projekt emellett az analóg hevület, nosztalgia megnyilvánulása, hiszen amúgy az interneten bármely pillanatban hozzáférhetünk az alkotmányhoz, felesleges kinyomtatni azt.