Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Björk lenyomja a MoMAt

A Museum of Modern Art bejelentette, hogy 2015-ben retrospektív kiállítást szentelnek Björk szerteágazó munkásságának. Nemrég a Biophiliát vették gyűjteményükbe, ami már jelezhette a komoly érdeklődést a zeneszerző, zenész, színész, művész Björk iránt.

0 Tovább

Lady Gaga izgatottan várja a forradalmat

Lady Gaga a nemrég megjelent új stúdióalbumához, az Artpophoz kapcsolódóan kiállítást szervez 2014-ben, Ausztráliában. A kiállításon azonban nem saját munkái lesznek láthatók, hanem rajongói művei. A kiállítás előkészítéseképp létrehoztak egy weboldalt, ahova a Gaga-rajongók feltölthetik festményeik, képeik, szobraik digitális verzióját, de videókat és egyéb hanganyagokat is, amelyek később a kiállítás részét képezik majd.

0 Tovább

Lady Gaga egyesítené a zenét a művészettel!

Lady Gagáról egy ideig úgy tűnt, egy sima Madonna-remake, illetve a legjobb Madonna-tanítvány, ha ambícióit, azok megvalósítását, sikerét és szerteágazó művészeti hatását tekintjük. Legújabb húzása, illetve nemrég ismertetett tervei azonban még ennél is tovább mennek. Gaga novemberben - kicsit Björk 2011-es Bipohilia című projektjéhez hasonlóan, ami már nem puszta album volt, hanem egyfajta interaktív vizuális alkotás, album, számtalan applikációval - saját, új, 2012 óta várt, számtalanszor elhalasztott premierű albumát az Artpopot is többé kívánja tenni puszta lemeznél.

0 Tovább

KUNSZT

blogavatar

Nem nagy kunszt.

Utolsó kommentek