Vito Schnabel és Demi Moore (Fotó: fandaily.info)

Demi Moore (1962) továbbra is a fiatalok között szedi áldozatait. A színésznő, miután elvált Ashton Kutchertől (1978) Martin Hendersonnal kevert (1974), most Vito Schnabel (1986) galériással randizgat. Naomi Campbell pasijának, Vladimir Doronin orosz származású milliárdosnak az 50. szülinapi partiján legalábbis végig együtt táncoltak és durván dörgölőztek is. Mindez november elején történt az indiai Jodhpurban. Azóta többször látták őket együtt. A fiatalember az excentrikus festő és filmrendező Julian Schnabel fia.

Az ifjabb Schnabel már 21 évesen Elle Macphersonnal (1963), majd Liv Tylerrel (1977) is randizgatott. Mindebből annyi bizonyosan látszik, ahogy Demi a fiatalabb pasikhoz vonzódik, Vito az idősebb nőkért van oda. A fiatal milliomos 16 évesen rendezte az első kiállítását és 23 éves volt, amikor megnyílt a Vito Schnabel Galéria New Yorkban. Ő képviseli többek között Terence Koh kínai-kanadai és Ron Gorchov amerikai képzőművészt és Laurie Andresont is. A People Magazine magát megnevezni nem kívánó forrása úgy tudja, hogy a pár várhatóan együtt látogatja meg december elején az Art Basel Miami Beach művészeti vásárt.

Apa és fia 2008-ban egy kiállításmegnyitón (Fotó: Will Ragozzino)

Vito Schabel a Javier Bardem áttörését meghozó film, a Mielőtt leszáll az éj rendezőjének, Julian Schnabel (1951) festőművésznek a fia. Jacqueline Beaurang divattervező még két gyermeket szült egykori férjének: a szintén festővé és filmrendezővé lett Lolát, valamint a költő és színésznő Stellát.