Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tengelic lenyomta a gyöngy fülbevalós lányt

Pár nap múlva zár New Yorkban The Frick Collection Vermeer, Rembrandt, and Hals: Masterpieces of Dutch Painting from the Mauritshuis című kiállítása, amelyet nem várt sikerre vitt és látogatottsági rekordhoz segített egy tengelic. A meglepő erdeményhez Carel Fabritius ecsetjén kívül azonban Donna Tartt könyve és a csillagok szerencsés együttállása is kellett.

0 Tovább

Miley Cyrus híres festményeken rázza

Magunktól nem feltételnül vesztegetnénk arra időt, hogy az egykori gyereksztár (de már húszéves) Miley Cyrus az idei MTV Music Video Awardson döntött úgy, hogy szexi dög lesz, ám annyira röhejes és félelmetes volt a produkciója, hogy mémmé vált szegény. Engem például Tapsi Hapsira emlékeztetett. Amerikát pedig felháborította.

Jen Lewisnak és a Buzzfeednek köszönhetően viszont ennek művészeti vonatkozása is van, emellett pedig már nem mehetünk el szó nélkül.

0 Tovább

23 év után azonosították a bostoni műkincsrablókat

A Vermeer és a Rembrandt-kép hűlt helye a bostoni Isabella Stewart Gardner Múzeumban (Fotó: Keith Meyers/The NY Times)

Az FBI március 17-én kiadott sajtóközleményben jelentette be, hogy 23 év után azonosította az 1990. március 17-én a bostoni Isabella Stewart Gardner Múzeumot kirabló tetteseket, ugyanakkor az eltűnt műtárgyak - többek között Rembrandt, Vermeer, Degas és Manet képei - pontos hollétéről nem tudnak és a nyomravezetőnek járó 5 millió dolláros díj továbbra is érvényben van.

0 Tovább

Ezeket a képeket ellopták

Raffaello: Egy ifjú arcképe, 1513-1514

Raffaello fiatalkori önarcképét a nácik lopták el Lengyelországból, Caravaggio utolsó festményét valószínűleg a szicíliai maffia, míg Picasso Galamb borsóval című vászna egy szeméttelepen végezte. A legdrágább ellopott festményeknek jártunk utána, amelyek soha nem kerültek elő.

0 Tovább

KUNSZT

blogavatar

Nem nagy kunszt.

Utolsó kommentek