Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Képek 3,5 milliárdért, ingyenes szállítással

Nem bizonyítható, de valószínűleg minden idők legdrágább tételei között fog szerepelni az eBayen Viktor Tilson 12 festménye, amelyet egy csomagban és fix áron, 10 millió angol fontért, azaz több mint 3,5 milliárd forintért árul jelen pillanatban. Igaz, ebben az összegben benne van az ingyenes szállítás a világ bármely pontjára.

1 Tovább

Egy kisgyerek is tönkreteheti, de ilyen az élet

Fotók: Balkányi Nóra

Októberben a New York-i Better Out Than In akción pörgött minden Banksy és street art rajongó, miközben a kontinens déli részének nagyvárosaiban naponta jelennek meg új falfestmények, sokszor legálisan. Alex Kaleb Romano tíz éve kezdett el fújni a street art világ egyik legkedveltebb helyszínén, São Paulóban. Egy hétvégén találkoztunk vele, miután a tűző napon festett órákon át - a fal tulajdonosának beleegyezésével. Szerinte az a jó Brazíliában, hogy vékony a vonal a legális és az illegális között, illetve a street art nem jobb attól, hogy színes és több időbe telik elkészíteni.

0 Tovább

Szex lappang a múzeumban

Képünk illusztráció

Különleges, de nem ritka jelenségnek adtak nevet a kétezres évek elején olasz pszichológusok. A Rubens-szindróma a múzeumok, illetve a műalkotások által kiváltott szexuális vágyat jelöli. Akárcsak a majd húsz évvel korábban megfigyelt Stendhal-szindróma, ez a tünetegyüttes is inkább a turisták körében figyelhető meg.

0 Tovább

KUNSZT

blogavatar

Nem nagy kunszt.

Utolsó kommentek